Trainingen en workshops

Met alleen vaardigheden 

Vaardigheden alleen zorgen niet voor verandering

Je kunt vaardigheden oefenen tot in het oneindige maar je groeit alleen als je ook je persoon daarop aanpast. Als je bij mij een training volgt wordt je ook zodanig gecoacht dat je de vaardigheden volledig eigen maakt.

Een-op-een coachingtraject

Intake

Tijdens de intake bespreken we je coachingvraag. Maar dat niet alleen. Ik wil graag vooraf alles duidelijk hebben voor jou. Ik zal je dus uitgebreid bevragen. Daarmee wordt zowel jouw vraag heel helder als dat je er ook een doel (en resultaat!) aan kunt verbinden.

Tijdens de intake maken we ook afspraken over het aantal sessies dat we denken nodig te hebben en de frequentie. Ik kan je dan ook in meer detail informeren over mijn werkwijze en de technieken die we toe kunnen passen.

Sessies

Iedere sessie zal je dichter bij je doel brengen. Dat zal vaak betekenen dat we meer inzicht krijgen over je drijfveren en je talenten. En natuurlijk over eventuele belemmeringen die er zijn om je talenten goed toe te passen. 

Tijdens het traject kan het zijn dat ik gebruik maak van een assessment of een andere vorm van gegevens. Ook maak ik vaak gebruik van oefeningen en huiswerkopdrachten. Je wil per slot van rekening dingen veranderen en dat moet je oefenen.

Afronding

In de laatste sessie komen we tot de afronding. We kijken terug naar wat we bereikt hebben en hoe je zelf de toekomst ziet met de inzichten die je hebt verkregen en wat je geleerd hebt.

Aan het eind hoop ik dat jij je doelen bereikt hebt en betere resultaten in je leven kunt bereiken. Of dat nu op je werk is, in je privéleven of anderszins.

 

Waarom een-op-een coaching?

 

Wat zijn de voordelen van een-op-een coaching?

In een een-op-een coachingstraject sta jij centraal. Je hebt mijn onverdeelde aandacht en alles blijft tussen de vier muren van mijn coachingruimte.

Door te gaan voor een-op-een coaching kun je snel resultaten boeken. Alleen jouw vraagstelling telt en daar kunnen we gericht aan werken. 

Intakegesprek inplannen

We kunnen zonder verplichtingen een intakegesprek inplannen. De kosten daarvan zijn € 65,-, welke ik in mindering breng op je eerste factuur. 

Bel me op onderstaand nummer en maak een afspraak.

Door coaching krijg je een scherper beeld van jezelf en je mogelijkheden

Alles wat ik doe benader ik vanuit jouw mogelijkheden en kracht. Ik ben benieuwd naar je talenten en wat je dus goed kunt. Als je daarin verbetert ben je in staat te excelleren.

Wat mijn klanten zeggen:

Mark Vranken

“Robert heeft me heel erg geholpen met het inzichtelijk krijgen en aanpassen van de balans in werk en privé. We hebben samen gewerkt aan mijn mogelijkheden van het stellen van de voor mij juiste grenzen. Robert werkt met heel veel focus aan je sterke kanten en heeft mij deze zelf laten ontdekken en versterken.”

Review 2

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.